+358 40 703 3241
+358 40 703 3241
+358 40 703 3241

Sähkösuunnittelu Naantalissa ja koko Varsinais-Suomessa

JR Salamasähkölta saat asianmukaisen sähkösuunnitelman kiinteistöösi. Sähkösuunnittelu käsittää meillä kaikenlaiset kohteet omakotitaloista julkisen sektorin ja yritysten tiloihin, niin uudisrakentamisen kuin saneerauksen saralla. Palvelemme Naantalista koko Varsinais-Suomeen, meillä on asiakkaita esimerkiksi Turun, Raision, Kaarinan ja Salon seudulla. 

Ota meihin yhteyttä, niin suunnittelemme sähköt rakennukseesi sen käyttötarkoitusta, viihtyisyyttä ja energiatehokkuutta vaalien, sähköalan määräyksiä tietenkään unohtamatta. Meillä on mittavienkin projektien kokemus takanamme, joten työmme laatuun ja toimintatapoihin uskallat huoletta luottaa. 

Sähköasennukset saman katon alta

Sähkösuunnitelman ohella muut sähkötyöt, kuten sähköjen asennus on fiksua jättää samalle toimijalle. Työt hoituvat näin sujuvammin ja nopeammin, rahaakin säästyy. 


Sähkösuunnittelijamme on valmiina pyynnöstäsi palvelemaan! Lähdetään siis yhdessä katsomaan ja kartoittamaan toiveitasi, kohdettasi sekä muita rakennusprojektisi tekijöitä. Voit myös pyytää suoraan tarjouksen, vastaamme sinulle mahdollisimman pian.  Sähkösuunnittelu meiltä, ota yhteyttä ja kysy lisää!

palvelemme

Varsinais-Suomi: Naantali, Turku, Raisio, Masku, Kaarina, Lieto, Nousiainen ja ympäristökunnat


Opintie 1, 21100 Naantali